De yoga docenten van centrum 4.0 organiseren zaterdag 8 september een opendag met verschillende yoga stijlen en meditatie.

Ben je geïnteresseerd in hatha-yoga yin-yoga, yogalates of meditatie, dan kun je deze dag gratis een proefles volgen. Hatha- yoga is bij de meesten mensen wel bekend en bestaat uit de basishoudingen zoals die uit India naar het westen zijn overgebracht. Sigrid Bakker geeft deze lessen op een goed te volgen rustige wijze. Ook geeft zij de meditatie lessen, waarbij het “aarden”, het hoofd leegmaken en de chakraleer de basis vormt. Verschillende meditatie vormen komen tijdens de lessen aan bod.

Yogalates is een combinatie van yoga en pilates, waarbij de zonnegroet en powerhous centraal staan. Bij Yin-yoga worden de yoga houdingen zoals we die kennen uit de hatha-yoga langer aangehouden. Met onze huidige levenstijl raken Yin en Yang uit balans en treedt Yang  (de actie, het handelende) op de voorgrond. Door langdurige stretchhoudingen aan te nemen met je lichaam worden stress, artrose, gewrichtspijn en spanningen verminderd, doordat het bindweefsel en je waterhuishouding het lichaam helpt de afvalstoffen af te voeren. Lonneke Bodt – Smorenburg is enthousiast en schuwt enige mate van intensiviteit niet.

Beide hebben zij als doel u ontspannen en opgeladen weer naar huis te laten gaan!

Schrijf u nu in voor opendag, want vol is vol! Start om 9.30 uur waarna de verschillende lessen van drie kwartier volgen.

Graag inschrijven voor deze dag en voor de gewenste les(sen) bij:

Lonneke Bodt-Smorenburg: dancewithpleasure@outlook.com