23 juni Tijd voor mij dag in Centrum 4.0

De Landelijke Yogadag op 21 juni is voor Centrum 4.0 aanleiding om een Tijd voor Mij-dag te organiseren. Geef jezelf deze dag eens over aan de tijd en besteedt hem aan jezelf! Je kunt verschillende soorten yoga uitproberen en er zijn diverse workshops en activiteiten te volgen die er allemaal voor zorgen dat jij lekker(der) in je vel zit. Het is een dag waar je in alle rust kunt ontdekken wat bij jou past. Een dag dus waar je echt even tijd voor jezelf neemt, een echte Tijd voor Mij-dag!

vaken 23juni
vaken tijd
vaken adres

Werk aan jezelf, ontspan, geniet, leer, maar maak er vooral ook een leuke dag van.  Naast de 2 activiteiten waar je je voor inschrijft zijn er ook nog activiteiten waar inschrijving niet voor nodig is zoals bijvoorbeeld je eigen moodboard maken of het stellen van een persoonlijke vraag aan een spirituele coach. Wanneer op de dag zelf blijkt dat er nog plekken vrij zijn bij activiteiten kun je daar natuurlijk alsnog aan deelnemen.

Echt even Tijd voor Jezelf, even een dagje doen wat jij fijn vindt op een prachtig mooie rustige locatie.

De mensen achter deze dag:

IMG_2590

Ingrid Willemsen

Voeding en vitaliteitscoach

IMG_2621

Veronique van Kan

Trainer, coach en therapeut

IMG_2617

Lynn den Balvert

Psychomotorisch therapeut

IMG_2603

Erwina Bekker

Energetisch coach

IMG_2592

Lonneke Bodt

Yogadocent

IMG_2608

Sigrid Bakker

Yogadocent

IMG_2601

Cathalijne van Nieuwamerongen

oefentherapeut & kinderoefen-
therapeut

Bekijk hieronder het volledige programma:

Ruimte A

10.00 uur             Yogalates

11.00 uur              Meditatie

12.00 uur                  Pilates

13.30 uur           Hatha Yoga

15.00 uur               Yin Yoga

Ruimte B

10.00 uur
Inspiratiesessie Heerlijk Vitaal

11.00 uur
Workshop, Beter bij jezelf blijven/Leren luisteren naar mezelf

14.00 uur
Informatiesessie, Omgaan met
Hooggevoeligheid

Wil je op deze dag ook meer inzicht krijgen in je eigen gezondheid. Cathalijne van Nieuwamerongen is oefentherapeut en komt ons centrum samen met haar collega’s versterken. Wij zijn daar heel blij mee. Zij heeft ervaring met positieve gezondheid. Positieve Gezondheid is de nieuwe definitie van gezondheid en als volgt geformuleerd: ‘Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven’ (Huber, 2012). Steeds meer gezondheidscentra gaan aan de slag met deze nieuwe definitie en zo ook centrum update jezelf 4.0! Op deze dag geven we jou de mogelijkheid om inzicht te krijgen in je eigen gezondheid. Dit kan door het inleveren van een vragenlijst. De eerst 11 krijgen een persoonlijk gesprek met Cathalijne.

Wil je ook komen? Schrijf je in en kies aan welke activiteiten jij wilt deelnemen. We reserveren dan een plekje voor jou bij deze activiteiten.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze dag en per activiteit.