Gedragsregels voor het gebruik van het Gastvrij Privéterrein Centrum 4.0

Welkom op ons gastvrije privéterrein! We zijn verheugd dat je ervan wilt genieten. Om ervoor te zorgen dat iedereen een aangename en positieve ervaring heeft, vragen we je om de volgende gedragsregels te respecteren. Laten we samen een omgeving creëren waar iedereen van kan genieten.

1. Geniet en Ontspan
Voel je welkom om te ontspannen en te genieten van het terrein. Respecteer daarbij de rust en het plezier van anderen. 

2. Respecteer Huurders en Gebruikstijden
Als er huurders op het terrein zijn, respecteer hun privacy. Overweeg om zelf de locatie te huren voor je geplande activiteiten om zeker te zijn van toegang.

3. Houd het Vriendelijk en Veilig
Respecteer anderen en ga respectvol om met iedereen op het terrein. Vermijd gedrag dat anderen kan afschrikken of in gevaar kan brengen.

4. Speel met Respect voor de Natuur
Geniet van de speelruimtes, maar zorg ervoor dat je de natuur om je heen niet beschadigt. Gebruik de speeltoestellen zoals bedoeld en geef elkaar de ruimte.

5. Laat het Terrein Netjes Achter
Laat het terrein achter zoals je het hebt gevonden, of zelfs beter. Ruim je spullen op en neem je afval mee naar huis. Zo blijft het terrein netjes voor iedereen. 

6. Behandel de Tuin met Respect
Geniet van de tuin en de natuur. Pluk voorzichtig en zorg ervoor dat de planten gezond blijven voor iedereen. Laat bloemen die je niet plukt intact zodat anderen er ook van kunnen genieten.

7. Werk Samen aan de Groei
Pluk alleen wat je nodig hebt voor dat moment, zodat er genoeg overblijft voor anderen om van te genieten.  Help mee de tuin netjes te houden door je aan te sluiten bij de Werkgroep Tuin
Deze groep van buurtbewoners komt eens per maand samen, en vaker als nodig, om samen te tuinieren en nieuwe mensen te ontmoeten. Iedereen is welkom en je kunt je inzet aanpassen aan je eigen agenda.

8. Houd Honden aan de Lijn
Als je een hond meeneemt, zorg ervoor dat deze altijd aangelijnd is. Dit helpt de natuur en andere bezoekers te beschermen.

9. Beveiligd voor Jouw Veiligheid
Het terrein wordt bewaakt en er worden videobeelden opgenomen. Dit is om jouw veiligheid en die van andere bezoekers te waarborgen.

10. Maak Muziek op het Podium
Op het terrein is een podium waar je muziek kunt maken. Als je graag een keer wilt optreden of repeteren, laat het ons dan weten! We kijken uit naar jouw muzikale bijdrage.

11.Deel Je Ideeën en Organiseer Activiteiten
Heb je suggesties of ideeën voor het terrein? Of wil je iets organiseren? Stuur een mail naar de eigenaren. Alle bijdragen zijn welkom!

Samen kunnen we van dit terrein een plek maken waar iedereen met plezier verblijft. We vertrouwen erop dat je deze gedragsregels respecteert en bijdraagt aan een harmonieuze omgeving. Behandel de tuin met respect, deel de ruimte met anderen en geniet van alles wat de natuur te bieden heeft.

Laten we er samen een succes van maken!
Bedankt voor je medewerking en veel plezier op ons terrein!

Michel, Joost en Veroniquecontact@centrum4punt0.nl