Stel je open voor wat je wilt

Centrum 4.0 is er voor:

  • Mensen die op zoek zijn naar geluk, vrijheid, rust, vitaliteit.

  • Mensen die lekker in hun vel (willen) zitten.

  • Iedereen die zich af en toe wil updaten

  • Inspirators en ondernemers die met enige regelmaat flexibel een ruimte willen huren. Die op hun eigen vakgebied mensen een stapje verder willen helpen. Hun eigen praktijk willen vormgeven daarnaast ook graag verbinding zoeken met collega’s.

  • Bedrijven die een ruimte zoeken voor een vergadering of training.

Zit jij op dit moment niet helemaal lekker in je vel?

Wil je het eigenlijk wel anders maar weet je echt niet hoe?

vragen
ontkennen

In centrum 4.0 bieden we de volgende activiteiten aan:

Activiteiten voor:

Meer rust in je hoofd

Ontspanning

Meer inzicht

herkenning

omgaan met stres

Loslaten van oude gewoontes

Om meer jezelf te zijn

Meer vertrouwen

De activiteiten kunnen aangeboden worden voor volwassen of kinderen. Ook is 1 op 1 begeleiding mogelijk. Ben jij op dit moment op zoek naar iets wat voor jouw werkt. Neem dan contact met ons op via het contact formulier.  Binnen 48 uur neemt Veronique van Kan contact met je op.

Wie is veronique van Kan

Veronique van Kan is trainer, coach en therapeut en wil graag het beste uit iedereen halen. Ze geniet als mensen in hun eigen kracht staan. In haar eigen leven heeft ze het nodige meegemaakt. Ze kan er nu positief op terug kijken en dankbaar zijn voor wat het haar heeft gebracht. Het heeft haar het inzicht gegeven hoe belangrijk het is dat je goed in je vel zit en jezelf mag zijn.

2 jaar geleden heeft ze haar eigen praktijk Wenskan opgericht. Nu was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Als ondernemer vindt ze het belangrijk om andere te ontmoeten en te verbinden. Ze gunt het iedereen om lekker in hun vel te zitten. Dat kan op veel verschillende manieren. Wat is het dan mooi dat er verschillende mogelijkheden geboden worden op 1 en dezelfde locatie. In centrum 4.0. Een centrum waar iedereen elkaar kan versterken.

Veronique van Kan