Yogalates
Yogalates is een combinatieles waarbij de zonnegroet, powerhouse en rust centraal staat.
Het contact maken met de aarde en het openen van de borst is een fijne en gecontroleerde combinatie. Niet alleen train je je houding maar je leert ook hoe je je moet ontspannen! Laat je niet ontmoedigen wanneer je geen ervaring met yoga hebt; deze combinatie tussen Body en Mind is mee te doen op elk niveau!

IMG_2592
IMG_2608

Meditatie
Sigrid Bakker laat je kennis maken met meditatie waarin je leert jezelf te (her)ontdekken. Door goed te aarden, je aandacht naar binnen te richten en de observator te worden kun je veel over en van jezelf leren en ook je omgeving beter begrijpen. Door goed contact te hebben met jezelf krijg je rust, overzicht en inzicht.

Pilates
Pilates draait om het Powerhouse ofwel de spieren van buik, rug en bekkenbodem. De houding wordt verbeterd, de buikspieren aangespannen en de rug ondersteund. Bij pilates worden staande en grondoefeningen afgewisseld waarbij niks moet en alles mag!

IMG_2592
IMG_2608

Hatha Yoga
Hatha Yoga biedt je een moment van rust om even tot jezelf te komen en je op te laden voor wat de dag of week verder brengt. Met diverse yogahoudingen laat Sigrid Bakker je ervaren wat yoga met je doet.

Yin Yoga
Door ons gehaaste leven raken Yin en Yang uit balans en treedt Yang op de voorgrond. Door langdurige stretchhoudingen aan te nemen en te voelen wat dit doet met je lichaam worden stress, atrose, gewrichtspijn en spanningen verminderd doordat het bindweefsel en je waterhuishouding het lichaam helpt de antistoffen af te voeren.

IMG_2592
IMG_2590

Inspiratiesessie Heerlijk Vitaal
Laat je inspireren door Ingrid Willemsen tot het krijgen van gezonde gedachten. Dat is immers de basis van een gezonde leefstijl. Samen met Ingrid verdiep je je in de wereld van voeding, stress, ontspanning en beweging. Je krijgt inspiratie over wat jij nodig hebt en wat je zelf kunt doen om je heerlijk vitaal te voelen. Kom je ook?

Informatiesessie Omgaan met Hooggevoeligheid
Gevoeligheid kan zijn aangeboren of ontstaan door opgelopen trauma’s en stressvolle situaties. Elke lichaam verwerkt externe prikkels anders. Veronique van Kan informeert je hoe je beter om kunt gaan met je gevoeligheid en de kwaliteiten van je hooggevoeligheid om te zetten in kracht.

IMG_2621
IMG_2617

Leren luisteren naar mezelf
Tijdens deze workshop van Lynn den Balvert wordt uitleg gegeven en oefeningen gedaan om eigen grenzen aan te geven en zo goed voor jezelf te zorgen. Ben je net zoals de meeste mensen erg goed in het zorgen voor anderen maar loop je jezelf nog al eens voorbij omdat je je eigen lichaamssignalen niet direct herkend? Dan is deze workshop helemaal iets voor jou!

Mijn positieve gezondheid
Cathalijne van Nieuwamerongen geeft je aan de hand van een vragenlijst (die je vooraf toegestuurd krijg) inzicht in je eigen gezondheid, je positieve gezondheid. Gezondheid is het vermogen je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven.
Omdat er slechts 11 plekken beschikbaar zijn maak je kans op een persoonlijk gesprek met Cathalijne wanneer je de vragenlijst voor 16 juni ingevuld retourneert aan mail@vannieuwamerongen.eu.

IMG_2601
IMG_2603

zLevensvragen, healing en energie
Erwina Bekker zorgt met behulp van reiki voor ontspanning. Daarnaast is ze medium en helpt ze je met trancehealing en als spiritueel coach om antwoord te krijgen op je levensvragen en de toekomst vol energie tegemoet te gaan.