Wenskan is ook aanwezig op de open dag. Veronique van Kan geeft om 12.45 een presentatie; Wat is hooggevoeligheid en hoe kom je in je kracht.Zij heeft mogen ervaren wat ontkennen van gevoeligheid doet. Zowel bij kinderen als volwassenen. Naast coaching of therapie voor alle leeftijden biedt ze 

 

ook begeleiding aan ouders. Loop jij als ouder tegen een van de volgende punten aan:
·        Luistert jouw kind niet zo als je zou willen?
·       Vraagt jou kind ook veel aandacht?
·       Haalt jouw kind ook weleens het bloed onder je nagels vandaan?
·       Wordt jij ook weleens boos op je kind, terwijl je weet dat je kind troost en geborgenheid nodig heeft, alleen lukt het je nu even niet?
·       Weet jij soms ook niet meer wat te doen?

Kom dan op de open dag kennismaken met praktijk Wenskan. Wie weet kan een enkel inzicht de situatie bij jullie thuis positief veranderen.

IMG_9525
WhatsApp Image 2018-01-18 at 17.59.25

Sigrid Bakker geeft iedere donderdagavond hatha yoga in Centrum 4.0. Op de open dag kun je met haar kennismaken en zal ze om 12.15 ook een proefles verzorgen. Naast Yoga werkt Sigrid ook met edelstenen en biedt ze verschillende workshops aan. Op 3 februari heeft ze ook een tafel vol met edelstenen. Ze vertelt je daar graag meer over.

Veronica Holtslag van Massage Zevenaar is op 3 februari aanwezig met haar massagetafel. Na haar sport massageopleiding,  ontdekte ze dat lichamelijke klachten vaak niet op zichzelf staan. Er zitten vaak emotionele of mentale oorzaken achter. Met holistische massage werk je,  met de mens als geheel en dus  op al die gebieden. Dat is wat ze er zo boeiend aan vindt.Ze biedt je op deze dag de mogelijkheid voor een korte proefbehandeling. Zo kun jij ervaren wat een holistische massage voor jou kan betekenen.

 

Ben jij op zoek naar rust en balans in je leven? Heb je het gevoel dat het je soms teveel wordt, voel je je verdrietig of boos en wil je graag dat er iemand met aandacht naar je luistert, dan kan therapie voor jou een goede keuze zijn. Carla ten Velde is psychosociaal therapeut. Op 3 februari kun je met haar en haar werkwijze kennismaken.

Veronica en Carla geven samen ook de workshop “Kom uit je hoofd ”in het centrum. De eerst volgende is op donderdag 1 maart. Ze bieden een afwisselend avondprogramma. Wil je weten wat deze workshop verder inhoud, Carla en Veronica kunnen je dit op de open dag vertellen.

WhatsApp Image 2018-01-18 at 17.59.24
WhatsApp Image 2018-01-18 at 17.59.25 (1)
WhatsApp Image 2018-01-18 at 17.59.27 (1)

Zevenaar hartveilig is een initiatief van Mike Lehnkering hij is eigenaar van Life line trainingen en biedt trainingen aan op het gebied van EHBO en reanimatie met AED. Vandaag geeft hij verschillende demonstraties, beantwoord hij vragen en heeft hij een leuke actie voor de komende EHBO.

 Melanie Hegeman van Mells geeft op 3 februari een introductieworkshop “Stralend jezelf zijn!”
·       Wil je meer weten over je uitstraling en hoe je over komt bij de ander?
·       Heb jij wel eens het gevoel dat je het anders wil, maar je weet niet hoe?
·       Hoor je dat stemmetje in je hoofd dat je toch weer aan het twijfelen brengt?
Dan is deze workshop iets voor jou!
Laat je inspireren en uitdagen om te laten zien wie jij bent en wat jij wilt.
Zie door de ogen van een ander hoe bijzonder je bent 
·       Vergoot je zichtbaarheid & zelfvertrouwen
·       Inzicht in wat je uitstraalt, je eerste indruk
·       Effectievere communicatie.
Deze workshop vindt plaats in de kleine vergaderzaal om 13.30

IMG_9531

 Esther Vink geeft op de open dag een proefles mindfulness. Deze begint om 13.45 Wil je weten wat mindfulness voor jou kan betekenen. Kom dan langs en ervaar. Tijdens de gehele dag is Esther aanwezig om je vragen te beantwoorden. Esther geeft ook mindfulness aan kinderen. In april gaan we verschillende workshops geven aan ouders en kinderen.

Heb jij al eens gehoord van Yogalates, waarschijnlijk niet. Lonneke Bodt geeft al een tijd Pilates en heeft hier haar eigen draai aangegeven. Naast Pilates gebruikt ze ook Yoga oefeningen. In ons vernieuwde centrum gaat zij vanaf maart starten met het geven van Yogalates op de dinsdagochtend. Een mooie combinatie, kom dit zelf ervaren op de opendag om 14.30

Sophia Kelders is naast Reikimaster ook Kinderyoga docente. Op de opendag geeft zij een proefles kinderyoga. 
Zelfvertrouwen, omgaan met stress, leren om te ontspannen (dus ook beter slapen), eigen kracht te leren kennen en vooral: ervaren dat je uniek bent, dat is waar kinderyoga bij ons over gaat! Spelenderwijs gaan we op ontdekkingstocht. We maken lol las aapjes reizen de hele wereld rond en treden op in het circus. Dat wordt plezier maken. Kom je ook langs voor de gratis proefles?
Sophia biedt ook op deze dag de mogelijkheid om kennis te maken met Reiki en geeft proefbehandelingen.