Mijn positieve gezondheid

Positieve Gezondheid is de nieuwe definitie van gezondheid en als volgt geformuleerd: ‘Gezondheid als het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven’ (Huber, 2012). 

Steeds meer gezondheidscentra gaan aan de slag met deze nieuwe definitie en zo ook centrum update jezelf 4.0! Omdat de visie Positieve Gezondheid sterk overeenkomt met de holistische oorsprong en het u inzicht geeft in uw eigen gezondheid kiezen wij als centrum ervoor om Positieve Gezondheid centraal te laten staan en verbindend te laten werken binnen ons centrum.

Tijdens deze dag kunt u inzicht krijgen in uw eigen gezondheid door de vragenlijst voorafgaand aan de dag in te vullen en te bespreken op de dag zelf met Cathalijne van Nieuwamerongen. Zij is oefentherapeut en kinderoefentherapeut en kan u helpen inzicht te krijgen in wat nodig is om uw Positieve Gezondheid meer richting te geven. De vragenlijst kunt u downloaden. Wanneer u de vragenlijst voor 16 juni ingevuld retourneert naarmail@vannieuwamerongen.eumaakt u kans op een persoonlijk gesprek met Cathalijne van Nieuwamerongen. U krijgt inzicht hoe u uw eigen regie weer kunt voeren over uw eigen gezondheid. Er zijn slechts 11 plekken beschikbaar.