Yoga/Pilates is een combinatie les van Body en mind, je start met het opwarmen van het lichaam door Yoga oefeningen uit te voeren, langzaam ga je over in pilates oefeningen gericht op de Core. (je buik, rug en bekkenbodem spieren)

Yoga is heel goed om je geest te ontspannen en je ademhaling goed onder controle te kunnen krijgen voor in het dagelijkse leven. Wij westerlingen zijn allemaal heel erg druk en ademen daardoor via de borst. Door de ademhaling meer naar beneden te brengen via de buik ervaar je al meer rust in het lichaam dus ook in het dagelijkse leven.

Je hoeft niet lenig te zijn voor de yoga je werkt altijd in je eigen maximum om de rust te ervaren voor jezelf. De pilates oefeningen zijn gericht op een natuurlijke houding, dit doe je door je core te trainen en op te letten welke spieren je aan moet spannen. Je wordt er van bewust hoe je recht moet staan en hoe je aan je houding kan werken. Na de oefeningen sluiten we af met een ontspanning van het lichaam en een kopje kruiden thee.

Ook voor mensen met lichamelijk klachten is deze les te volgen!

Lonneke Bodt-Smorenburg komt in Centrum 4.0 deze lessen verzorgen. Zij is 28 jaar oud. Afgestudeerd aan de MBO dansopleiding en ze heeft daarnaast cursussen gedaan waaronder de cursus Pilates. 

 Schrijf je hieronder gelijk in voor de gratis proefles op 13 maart!

* Verplicht veld