Midzomerfestival

Bekijk wat er allemaal te doen is op 22 juni tijdens het midzomerfestival en scrol naar beneden voor de gehele planning!

Workshops

De 22e worden er workshops verzorgd door de gebruikers van Centrum 4.0.
Laat je verrassen. Intekenen kan ook op de dag zelf nog.

Muziek

Muziek mag er niet ontbreken op een festival. Er treden 2 locale bands uit Zevenaar op. Daarnaast treden er nog een Rolling Stones Coverband en U2 coverband. De laatste zal het midzomerfestival afsluiten.

Kindertheater

Wegens groot succes op een eerdere Burendag hebben we Troef weer kunnen boeken voor het kindertheater. Zij staan garant voor 3x een half uur gezellig theater voor de jongsten.

Activiteiten kinderen

Human kind verzorgt in samenwerking met Fit en Fun voor een gezellige kindermiddag. Dit is een doorlopend programma waaraan de kinderen op elk gewenst moment kunnen deelnemen.

Foodtruck

Gedurende de hele dag en avond kunt u bij de desbetreffende kramen eten. Laat u verrassen en eet gezellig op het festivalterrein met ons mee terwijl de bands voor de muzikale ondersteuning zorgen.

Muziek

15.00-15.45 coverband Jamofgypsys (rock)
De JamofGypsyS zijn een akoestisch maar plugged power trio bestaande uit; Marco Nash-Zang/ Gitaar, Peter Pijl-Gitaar/ Zang en Pascal Timessen-Drums/ Zang. Allen door de wol geverfde muzikanten die hun sporen afgelopen jaren in het muzikale landschap verdient hebben.Het afgelopen decennium heeft dit Power Trio samen een sterke live reputatie weten op te bouwen met hun op MTV unplugged geschoolde ‘Acoustic Experience’. Op podia in binnen- en buitenland, van feesttent tot privé feest, weten de JamofGypsyS weer de juiste toon te zetten.De SetList bestaat uit méér dan honderd titels met evergreens uit het historische muziekverleden tot aan de hedendaagse hits, allen met inmiddels het bekende GypsyS sausje.
Een muzikale reis neemt je mee langs de 60’s met evergreens van de Stones, CCR en de Beatles, tot de 70’s rock van de Osmond’s, de Who en zelfs Supertramp. Versneld gaat de reis door naar de pakkende 80’s rock van Guns and Roses, Bon Jovi en Gogo dolls tot de jaren-90 grunge van Nirvana, Pearl Jam en David Grohl’s Foo Fighters. Ook U2, Lenny Kravitz en vele anderen worden niet vergeten.

17.30 -19.00 coverband Hingh Jinks
De band uit Zevenaar die bekend staat om hun plezierige en swingende muziek! Hauke, Rik, Maarten, Sander en Jan-Willem spelen al een hele tijd samen en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld. Ze spelen hits uit de jaren 80, 90 en 00’s en met hun vette covers maken ze elk optreden tot een feestje!

19.45- 21.15 The happy Stones (muziek van de rolling stones)
Rolling Stones tribute band met mogelijk de beste Mick Jagger imitator van Nederland en een behoorlijk authentieke Stones-sound. Alle bekende opzwepende hits komen voorbij, en ze laten je ook lekker wegzwijmelen op rustige nummers. Ook spelen ze een aantal veel minder bekende songs en een semi-akoestische set is ook mogelijk. 
We hebben vele succesvolle optredens gedaan, zie onze facebook pagina. De leden wonen in het midden en oosten van het land; Ben Habets (zang, bluesharp), Luc Smolders (gitaar), Peter Maas (gitaar), Theo Hoksbergen (drums), Willem van de Werf (bas), Martin Jansen (toetsen, bas). 

21.45-23.15 U2 faces (muziek van U2)
Een viermansformatie die staat voor een wervelende show! Je hebt tributebands en tributebands. Maar als het om U2 gaat spant er ééntje overduidelijk de kroon: U2Faces. Deze viermansformatie staat garant voor een wervelende show, een fantastisch U2 geluid en spectaculair licht. En bovenal: voor een perfecte uitvoering van de muziek van U2 in al zijn ingetogenheid én vooral uitbundigheid. Alsof U2 live voor je op het podium staat te spelen! U2Faces voert je met hun passie en enthousiasme mee op een muzikale reis langs de songs van U2. Alle stijlen en periodes in de dik 40-jarige historie van de Ierse rockband komen voorbij. Classics, hits, ‘kleine akoestische ballads’ en ook minder bekende, maar zeker niet minder mooie, songs. De overweldigende ervaring die U2Faces het publiek biedt kan nog worden versterkt met een imposante videowall met prachtige sfeerbeelden. Denk bijvoorbeeld aan gave beelden van U2 maar ook andere indrukwekkende video’s, die passen bij de nummers, komen aan bod. U2Faces: Misschien wel de beste?

Workshops volwassenen

14.00 – 17.30 Het Sportveld Bootcamps,PT en meer!
Wil jij laagdrempelig en effectief werken aan je fitheid? En ook nog eens lekker bezig zijn in de buitenlucht? Dan ben je bij Het sportveld aan het juiste adres. Het Sportveld biedt leuke groepslessen voor elke sporter op ieder niveau.Ook voor Duo of Personal training. Voor ontspanning is er wekelijks Yoga Nidra.Kortom een compleet aanbod aan sport op Groot Holthuizen!
Het Sportveld is de hele dag aanwezig met een leuke sportieve challenge en we geven je gaag meer informatie over het aanbod. 

15.00 – 16.30 Daarnaast verzorgt het Sportveld de officiele opening van de Trimbaan om 15.00 uur en 16.15 uur . Door Jurriaan Vos en Mirthe Lamberink

15.00  Weet jij hoe je verdrinking kunt voorkomen? (Binnen)
Mike is gespecialiseerd in eerste hulp rond water en vertelt je hoe je deze zomer verdrinkingen kan voorkomen thuis en tijdens jouw vakantie. Door Mike EHBO

15.50 Hoe mindfulness, lichaamsbewustzijn en zelfliefde aan elkaar gelinkt zijn. (Binnen)

Workshop door Batti Charlouis

17.30 Leven vanuit je hart: het volgen van je innerlijk kompas en in jouw kracht staan (Binnen)

Workshop door Batti Charlouis

18.00 Ontdek Souldance (Binnen)
Plezier, ontspanning en een momentje voor jezelf? Doe dan mee met de souldance workshop. 
Maar wat is Souldance precies?
Met soul dansen beweeg je op gevoel en laat je je door je lichaam leiden. Ieder lichaam beweegt anders en dat is juist mooi. Jij staat centraal, verbinding in de groep en vooral genieten in het moment. ✨
Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Dan zie ik je graag tijdens mijn workshop!
Liefs,
Janne van Soulful Steps
Er is plek voor 8 deelnemers.

Kindertheater

Troef (in het bostheater)

14.30- 15.00

15.45-16.15

17.00- 17.30

Activiteiten kinderen

Voor de peuters en het basisschool kind met begeleiding:
Broodjesbakken en zaadjes zaaien in een potje.


Zonder begeleiding:
Boter/kaas/eieren, ringwerpen, pittenzak gooien in emmers. En Fit en Fun komt om leuke sportactiviteiten te doen.

Foodtrucks

Er zijn twee roodtrucks te vinden op ons terrein op 22 juni: